NOVA ADREÇA
Nova botiga a l'Avinguda Tarradelles, 73 d'Amposta.
Nou telèfon 877 073 375

DROGUERIA AMPOSTINA EXPRESS
ESPECIALISTES EN CÒPIES DE CLAUS
I REPARACIÓ DEL CALÇAT.

Còpies per a tot tipus de claus per a cotxe.
S'HA ESPATLLAT LA CLAU O COMANDAMENT DEL TEU VEHICLE? AIXÒ JA NO ÉS PROBLEMA!

Si necessites una còpia de la clau del teu vehicle, ja sigui una clau normal o amb comandament, ara també te la fem a Drogueria Ampostina Express.

NECESSITES UNA PLACA IDENTIFICATIVA O UN SENYAL A LA TEVA URBANITZACIÓ?

Doncs a partir d’ara a la Drogueria Express també t’oferim aquest tipus de servei, i és que et podem gravar qualsevol mena de placa identificativa (bústies, plaques per a la porta de casa o timbres, etc.), o inclús senyals de trànsit, miralls de vigilància, senyalitzacions de piscines i jardins, retolacions luminescents. 

EL TEU COMANDAMENT NO FUNCIONA?

Si necessites una còpia de comandament per al teu garatge o per una de les teves portes domòtiques, no dubtis en visitar-nos. A més, també t’oferim la possibilitat de fer còpia de clau del teu cotxe.
Per menys del que et penses, tindràs la teva còpia feta en menys de 24 hores.

REAPROFITA EL TEU CALÇAT, NO EL LLENCIS!

L’ofici del sabater, encara existeix. Per a mostra un botó. A Drogueria Ampostina Express, t’oferim el servei de reparat del calçat. Des de canviar les tapes dels tacons del calçat de dona, a encolar soles i més.

UNA CLAU ANTIGA?

Una masia o una casa de pagès en la que utilitzes claus antigues? Si necessites una còpia d’aquestes claus, nosaltres t’ho oferim.

NO SE’NS RESISTEIX CAP TIPUS DE CLAU.

Ja sigui una còpia de clau per al teu cotxe o per a casa, te les fem a l’instant.
A més oferim el servei de còpies de claus per a comunitats de veïns. Deixant l’original us farem tantes còpies com necessiteu i, cada propietari, podrà recollir-la, si ho desitgeu, a la nostra botiga.

CLAUS PETITES, MOLT PETITES? LES TENIM!

Si el que busques és fer una còpia de claus realment petites, com per exemple la clau d’un cadenat, a Drogueria Ampostina Express te les oferim, a més, amb un servei immediat.

VENEM I ESMOLEM TOT TIPUS DE GANIVETS I TISORES.

A Drogueria Ampostina Express trobaràs una àmplia gamma de ganivets i tisores de tot tipus. Però si els teus ganivets o tisores ja no tallen com abans, i els vols aprofitar, també t’oferim el servei d’esmolar perquè tornin a tallar com el primer dia.

Obrir Whatsapp
Necessites ajuda?
Hola!
Podem ajudar-te?